Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

                           FI MVA Gimmel vom Försterrain "Minni"
                                      synt. 26.7.2013

                   Terveys: HD B/B,  ED 0/0,  polvet 0/0  
       Saksassa lausuttu lonkat ja kyynäreet:  HD A1, ED normal        
Minni 9 kk                            Iines ja Minni            

  


 


Minni tuli Saksasta 2.10 sijoituskotiin Inkeroisiin. Minni on reipas, ilmeikäs ja vilkas pentu. Sijoituskodin Iines-koira on ottanut uuden perheenjäsenen hyvin vastaan.   


Minni 6 vk


Minni 3 kk


Minni ja Iines

 

                               NÄYTTELYT 2014

Helsinki KV 7.12.2014 tuomari Reia Leikola-Walden
JUN H
Vielä kovin ilmava ja rungoton narttu. Oikealinjainen pää, jossa kevyt kuono-osa. Hyvä kaula. Niukasti kulmautunut etuosa. Vielä hieman kevyt kokonaisuus. Runko saa kehittyä.Riittävästi kulmautunut takaa. Köyristää selkää liikkeessä. Liikkuu hyvin edestä. Hyvä väri ja luonne. Hieman niukassa turkissa tänään.
Tampere KV 3.5.2014 tuomari Roland Fors, Ruotsi
JUN H
Keskisuuri, keskivoimakas. erittäin hyvä tyyppi. Narttumainen pää, hyvä kallo ja kuono-osa. Tummat silmät ja hyvin asettuneet korvat. Hyvä kaula. Hieman pitkä selkä ja hieman matalalle asettunut häntä. Hyvät kulmaukset. Rintakehä voisi olla syvempi, vielä kovin kehittymätön rintakehä ja eturinta. Liikkuu kevyin askelin sivusta, tarvitsee kehätottumusta, vaikea katsoa hampaita.
Kouvola pentunäyttely 23.3.2014 tuomari Hilkka Salohalla
PEK1
Kooltaan ja mittasuhteiltaan oikea, vielä hieman ujostellen esiintyvä narttu, jolla hyvä pään muoto, hyvä purenta, hieman pyöreät silmät, hyvät korvat, hyvä kaula ja ylälinja, hyvä luusto ja kulmaukset. Riittävästi kiertynyt häntä, hyvä väritys ja karvapeita. Liikkuu halutessaan hyvin, mutta ylälinja on tässä vaiheessa korkea.

Lahti pentunäyttely 19.1.2014 tuomari Kristiina Niemelä
PEK1
Lupaava, hvyät mittasuhteet päässä ja rungossa. Leikkaava purenta. Hyvä otsapenger, hyvin asettuneet korvat. Hyvä ylälinja. Lupaava rintakehän muoto. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvin, hyvällä askelpituudella. liikkeessä hyväasentoinen häntä. Tällä hetkellä kovin hoikassa kunnossa. Tarvitsee aikaa täyttyäkseen ja vahvistuakseen kauttaaltaan. Esitetään hyvin, ja esiintyy hyvin, joskin hieman ujostellen. 


 


                  

©2020 http://alppikellon.suntuubi.com - suntuubi.com